Sengeskab manipulerer vilkårligt

Sengebord

Som soveværelset uundværlige møbler, mode personlighed Sengeskabe er at forbedre soveværelset rum stil artefakt, de fleste unge mennesker har sengetid læsning, en kop mælk eller spille en vane med mobiltelefoner, så sove hvordan man gemmer disse genstande?Sandsynligvis vil de fleste tænke på sengeskab.

Men markedet er fuld af besværlige og mangel på design følelse af sengeskab, folk kan virkelig ikke blive interesseret.Bare rolig, i dag bygger vi en række artefakter ved sengen, sammen for at åbne hjernehullet det.

Enkelt og stilrent design af kanten af ​​et par stykker placeret på sengekanten, let med lidt retro følelse, meget smagfuldt.Især soveværelset er relativt lille sag, sæt en stor seng,

Gangen er meget lille venner, denne gang er en lille skammel den mest passende

For det er fine ben og ben fylder ikke, men er også nemme at flytte.

Opbevaring anbefales ofte i væggen for at få en skillevæg til at gøre, i virkeligheden, hvis ikke gøre skillevæg, kan du overveje i soveværelset med en lang bænk i stedet, men også placeret en lang ramme.

Bogen har sin egen Yan Ruyu, bogen har sit eget guld hus, acceptere søsteren, men ofte opfordre alle til at læse mere, men bogen mere end én, til et problem.

Faktisk kan det være sådan her, bogen kæmper bunker, med bakken, en ordentlig Sengeskabe ah!

Og højden kan du også vilkårlig manipulation, før du går i seng ønsker at læse, og let ud af en.Ligesom blomster, som grønne planter, kan du også sætte et par potter i soveværelset, med et enkelt sidebord, som om dagen ikke er sart og svær!

Selv om familien er meget lille, men også ønsker en separat undersøgelse af deres egne, i virkeligheden fjerne sengeskabe, placeret i sengekanten firkantet bord, et sted at bygge deres eget kontor!



Post time: Aug-24-2021